Kylätalo

Kyläyhdistys hankki vuonna 2004 Piällysmies-hankerahoituksella kylätaloksi vanhan asuinrakennuksen, joka toimi erilaisten tilaisuuksien pitopaikkana ja kyläläisten kohtauspaikkana. Talo kunnostettiin talkootyöllä, mutta juuri kun se oli saatu valmiiksi, se tuhoutui tulipalossa helmikuussa 2007.

Helmikuussa 2008 kyläyhdistys osti kunnalta Hiukkajoen lakkautetun koulun. Kyläyhdistys haki koulun remonttia varten uutta hankerahoitusta, jonka turvin aloitettiin sisätilojen pintaremontti sekä lämmitysjärjestelmän muutos öljylämmityksestä hakelämmitykseksi. Kylätalon avajaisjuhlaa vietettiin 15.3.2009.

Kylätalohankkeen vetäjänä toimii Anneli Pulkka. Kylätalolla järjestetään erilaisia kylän tilaisuuksia ja kansalaisopiston piirejä. Sitä on myös mahdollista vuokrata esimerkiksi perhejuhlia varten.

Kylätalon varauksia hoitaa kyläyhdistyksen puheenjohtaja Väinö Sairanen (puh. 0400-341367)

Kylätaloa on mahdollista vuokrata perhejuhlia ym. yksityistilaisuuksia varten.  Kulukorvaus on kyläläisille 30 e ja ulkopuolisille 50 – 100 e  riippuen tilaisuuden luonteesta.  Isompien  tilaisuuksien osalta, kuten esim. yritystapahtumista,  korvaus on sovittava erikseen hallituksen kanssa.  Korvaus sisältää sähkön ja veden käytön, mutta ei esim. siivouspalvelua.Hiukkajoen kylätalo